Monday, September 18, 2006

Ohly i ulvakläder

För nån vecka sedan, alltså innan Landskronas invånare fick a total blond moment och gav Sverigedemokraterna 22% av sina röster, fick Göran Hägglund (partiledare för Kristdemokraterna (inläggsförfattarens kommentar)) frågan om vilken av de andra av konungarikets partiledare som han tyckte hade den roligaste humorn. På detta svarade Häggis att "om du inte säger det till någon, så får jag faktiskt erkänna att Lars Ohly har en skön humor!", och så rätt han hade.

Kolla bara på Ohlys reaktion när United Minds Marie Söderqvist Tralau tycker att det är hennes rättighet som omvärldsanalytiker att säga att "– Ja, Lars Ohly gör som alla traditionella kommunister gör och slänger ut alla oliktänkande.”

I direktsänd morgonsoffa!!! Hade vänsterkanten visat sån stake under valrörelsen vet jag inte var det hade slutat!!!

Vem är då Marie Söderqvist Tralau? Hon arbetar på United Minds, har varit ledarskribent på Svenska Dagbladet, krönikör på Sexpressen, hon har bl.a. undersökt pausvanorna på olika arbetsplatser, hon fattar inte varför man tycker att det är dumt att FP gör dataintrån i Sossarnas intranät (eftersom när Stieg Larsson ROMAN-hjältinna Lisbeth Sahlander gör det är det ju bara coolt!!!), hon anser att eftersom det är ok att göra abort borde man få ta livet av sig när man är sjuk eller gammal, hon är rädd att specialutbildade genuspedagoger ska förstöra hennes sons grävskopeintresse, hon är övertygad om att marknadsekonomin löser eventuella jämställdhetsproblem men hon skulle aldrig, ALDRIG peka finger, ty sådant gör endast traditionella kommunister!!

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Swwweeet... something. Tydligen missat den räpan. Helt. Tack för uppvaknandet BB. Precis vad jag behövde idag /Gimpen

13:22  
Blogger Gert-Uno said...

Jag tycker att hon låter som en vanlig hederlig debattör - fräck, fyndig och frapperande.

13:54  
Blogger Gert-Uno said...

hederlig och hederlig, det där tar jag tillbaka. Jag menar "klassisk" och inte så mycket mer än så.

13:55  
Blogger Gert-Uno said...

Klassiskt kanske var överilat det oxå, snarare menar jag nog "traditionell" - i en negativ betydelse. Förövrigt är bilden ett photoshop-fejk. (heter det "ett photoshop-fejk, eller "en photoshop-fejk?). Lars sträckte upp två fingrar för att beställa två nya glas med vatten åt honom och Maria Wetterstrand.

13:58  
Blogger BB said...

Lyssna på det här då:

"-Hon är en oseriös och mycket extrem debattör som står något till höger om Djingis khan.", säger Lars Ohly.

Han säger dock också att hon inte ska behöva bli utsatt för sånt oavsett vilka åsikter hon har och att hans finger kom upp innan tanken!

UUUUUUUUUUUnderbart!

00:29  

Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger