Tuesday, October 24, 2006

Räjmåndd åh Marija!

Jag kan tänka mig att hysa en smula respekt för ett band som väljer att lägga upp följande bild bland sina pressbilder; dvs de bilder de själva vill ska synas i diverse media. Tämligen avslappnat får man säga.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ställer mig frågande till din frikostiga inställning till detta "band" BB. Snarare ytterligare en bekräftelse på att dessa representanter för salongsvänstern fortsätter att köra på i samma stil som tidigare, dvs lite påklistrat laid back image och tokkoll på filmen tillsammans typ. Precis så här såg ju faktiskt 70-talet ut eller hur? /gimp

13:45  
Blogger BB said...

Dåligt påläst, Herr Gimp! Det finns nog inget svenskt popband som stoltare står på individualismens barikader. Lyssna inte på andra, gör bara som du själv vill, ingen vill ändå veta var du köpt din tröja. Låter inte salongsvänster i mina öron.

Däremot så erkänner jag att jag är förtjust i svensk popmusik, det har aldrig varit någon hemlighet! Håkan Hellström är exempelvis bra! Ja, du hörde rätt, Herr Gimp, jag erkänner!

...och jag måste också erkänna att jag tio resor hellre ser bilder som den aktuella än fotoretuscherade überproduktioner. Kul, tycker jag, med kvinnor som gäspar utan att sätta handen för munnen och skämmas för sina kroppsliga funktioner.

Och vad är det för fel på sjuttiotalets estetik? Skulle den vara helig för återanvändning...tur att samma regler inte gäller för hårdrock! Och att sätta band inom situationstecken är väl lite som att påstå att det är du, Herr Gimp, som sätter upp ramarna för vad och vilka som får kallas för band...och det är väl lite förmätet? Och att börja alla meningar med OCH är faktiskt inte helt grammatiskt OK men...stäm mig!

Avslutningsvis, JA, jag gillade delvis Raymond & Marias förra platta men tycker att det jag hört från den nya inte är särskilt spännande.

00:29  
Anonymous Anonymous said...

Jo, det är faktiskt ok att börja meningar med OCH så länge det kan sägas vara motiverat (exakt vad det innebär får du dock slå upp/googla fram själv ;)).

Och yes, du är sååå fetstämd. Dropped D minst (se parentes ovan om osäker). Resten orkar jag inte ens kommentera då det var läggdags för länge sen /gimp

12:03  
Blogger Gert-Uno said...

är raymonn och maria två tjejer? Varför är den ena trött?

13:25  

Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger